Τα νεότερα για Ιονίτσα - Έρχεται Κύπρο η Σαχτάρ

Τα νεότερα για Ιονίτσα - Έρχεται Κύπρο η Σαχτάρ

Η περίπτωση του Ιονίτσα απασχολεί έντονα τους ανθρώπους της ΑΕΛ και για την ώρα είναι αμφίβολο αν θα προλάβει τον πρώτο ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου.

Ο Ρουμάνος επιθετικός που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς, θα περάσει από νέες εξετάσεις, ώστε να καθοριστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας που θα ακολουθήσει.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου προβληματίζεται για τους τραυματισμούς και κατά πόσο θα έχει στη διάθεση του τον Ιονίτσα για τον αγώνα Κυπέλλου, από την στιγμή που οι Ταγκμπατζούμι, Σιέλης, Νικολάου και Σακέτι θα είναι εκτός.

Σε μια άλλη εξέλιξη, έχει διευθετηθεί φιλική αναμέτρηση με την Σαχτάρ την Παρασκευή 27 Μαρτίου. Το φιλικό θα είναι ένα δυνατό τεστ για την ομάδα της Λεμεσού σε ένα χρονικό σημείο που θα υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα μας λόγω εθνικών ομάδων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, και ο ειδικός αντιπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ, συνέχισαν σήμερα τη συζήτηση στο πλαίσιο που έθεσαν οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, στη συνάντηση τους στις 2 Απριλίου, την πρώτη που είχαν μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE