Πρόβλημα και με Αρτυματά στον ΑΠΟΕΛ

Πρόβλημα και με Αρτυματά στον ΑΠΟΕΛ

Με αρκετά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα.

Στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τόρστεν Φινκ, προστέθηκε και ο Αρτυματά που ένιωσε ενοχλήσεις στον Αστράγαλο και θα περάσει από εξετάσεις.

Η επίσημη ενημέρωση:  

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση. Manduca και Amorin έκαναν φυσιοθεραπεία. Ο Pardo ακολούθησε κομμάτια της κανονικής προπόνησης.

Ο Αρτυματάς ένιωσε ενόχληση στον αστράγαλο και θα περάσει από εξετάσεις. Carlao,

Djebbour και Εφραίμ συνεχίζουν το πρόγραμμα θεραπείας τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE