ΚΥΠΡΟΣ: Άρχισε το κυνήγι άρχισαν και οι καταγγελίες – 6 οι παρανομούντες

ΚΥΠΡΟΣ: Άρχισε το κυνήγι άρχισαν και οι καταγγελίες – 6 οι παρανομούντες

Έξι συνολικά πρόσωπα καταγγέλθηκαν από την Υπηρεσία Θήρας, κατά την πρώτη ημέρα του κυνηγιού, την Κυριακή (18/8).

Προηγουμένως, είχε γίνει γνωστό ότι 27χρονος Ελληνοκύπριος κυνηγός από την Λεμεσό  εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής 18/08 να κυνηγά σε απαγορευμένη περιοχή κυνηγίου στην περιοχή της κοινότητας Παναγιάς  της Επαρχίας Πάφου.

Η υπηρεσία Θήρας εξέδωσε εναντίον του 27χρονου εξώδικο στο ποσό των 2.000 ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας, Πέτρο Αναγιωτό ο 27χρονος Ελληνοκύπριος δεν ήταν ο μοναδικός.

Όπως είπε στο Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ, το βράδυ της Κυριακής (18/8) ο κ. Αναγιωτός, η υπηρεσία θήρας κατήγγειλε συνολικά έξι πρόσωπα.

Οι τέσσερις καταγγελίες ήταν για κυνήγι σε απαγορευμένες περιοχές, η μια για κυνήγι χωρίς άδεια και η έκτη έγινε σε πρόσωπο που δεν συμμορφώθηκε στο σήμα θηροφύλακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE