ΚΥΠΡΟΣ: Κυνηγός ξέφυγε από έλεγχο – Δεν θα τη γλυτώσει φθηνά

ΚΥΠΡΟΣ: Κυνηγός ξέφυγε από έλεγχο – Δεν θα τη γλυτώσει φθηνά

Κατάφερε να ξεφύγει από έλεγχο αλλά όχι από το πρόστιμο.

Κυνηγός που βρισκόταν εντός του οχήματος του δεν συμμορφώθηκε με το σήμα μελών της Υπηρεσίας Θύρας, και δεν σταμάτησε έτσι ώστε να διενεργηθεί ο απαιτούμενος έλεγχος.

Οι θηροφύλακες ανάφεραν το περιστατικό στην Αστυνομία, όπου έγινε σχετική καταγγελία. Πλέον τον οδηγό θα αναλάβουν να εντοπίσουν οι Αρχές, για να λάβουν καταθέσεις, ενώ όπως φαίνεται δεν θα γλυτώσει το πρόστιμο.

Να σημειώθεί ότι ο οδηγός που δεν συμμορφώθηκε με το σήμα των μελών της Υπηρεσίας, βρίσκεται αντιμέτωπος με εξώδικο πρόστιμο που ανέρχεται στις 2.000 ευρώ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόγραμμα SAFE: Πρόθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας η εξάντληση του €1,1 δις σε βάθος πενταετίας

Πρόγραμμα SAFE: Πρόθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας η εξάντληση του €1,1 δις σε βάθος πενταετίας

Πρόθεσή μας είναι η εξάντληση του ποσού €1,1 δισ. από το πρόγραμμα SAFE σε βάθος πενταετίας, ανέφερε ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας, σε δηλώσεις του την Τετάρτη μετά το τέλος της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE