Στα κατεχόμενα ο Τούρκος Υπουργός Δικαιοσύνης - Στην Άγκυρα ο 'υπουργός μεταφορών'

Στα κατεχόμενα ο Τούρκος Υπουργός Δικαιοσύνης - Στην Άγκυρα ο 'υπουργός μεταφορών'

Στα κατεχόμενα φτάνει το βράδυ της Τρίτης (27/8) ο Τούρκος Υπουργός Δικαιοσύνης, Αμπντουλχαμίτ Γκιουλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής «Κίπρις Πόστασι», η οποία επικαλείται πηγές από το τουρκικό Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Δεν δίνονται πληροφορίες για το πρόγραμμα των επαφών του Τούρκου Υπουργού όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Γκιουλ αναμένεται να επισκεφτεί την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε στα κατεχόμενα ότι ο "υπουργός συγκοινωνιών και μεταφορών", Τολγκά Ατακάν μεταβαίνει αύριο στην Άγκυρα κατόπιν πρόσκλησης του Τούρκου Υπουργού μεταφορών και υποδομών, Τζιαχίτ Τουράν.

Όπως μεταδίδεται, ο κ. Ατακάν θα συζητηθεί ευρεία σειρά θεμάτων, όπως τα κονδύλια για το οδικό δίκτυο στα κατεχόμενα, η χρηματοδότηση των οποίων "έμεινε στη μέση", οι κύριοι αυτοκινητόδρομοι και οδικές αρτηρίες, ζητήματα "πολιτικής αεροπορίας", επικοινωνίας, ταχυδρομείων και ακτοφυλακής.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE