ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με αφρούς στο στόμα εντοπίστηκε ο 27χρονος – Καμία συμπλοκή στο ‘ΟΧΙ’

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με αφρούς στο στόμα εντοπίστηκε ο 27χρονος – Καμία συμπλοκή στο ‘ΟΧΙ’

Καμία συμπλοκή δεν σημειώθηκε το Σάββατο (24/08), στο πάρκο παρά τον Κυκλικό Κόμβο του 'ΟΧΙ', στη Λευκωσία.

Της Γεωργία Παππούτα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 27χρονος που εντοπίστηκε αναίσθητος στον δρόμο, έβγαζε αφρούς από το στόμα και δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον, ενώ μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, με αποτέλεσμα να θέσει την ζωή του σε μεγάλο κίνδυνο, ενώ σημειώνεται ότι έφερε εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος του, συνεπεία της πτώσης του στο έδαφος. 

Στο ίδιο σημείο εντοπίστηκε και δεύτερος νεαρός (πιθανόν φιλικό του πρόσωπο), ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Το εν λόγω πρόσωπο φαινόταν να μην αντιλαμβάνεται το τι συνέβαινε και μεταφέρθηκε επίσης στο Νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και αργότερα πήρε εξιτήριο.

Όπως πληροφορούμαστε ο 27χρονος που νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση, έχει σημειώσει βελτίωση στην υγεία του.

Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος βρίσκεται παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία και αναμένεται να απελαθεί, αφού πρώτα πάρει εξιτήριο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Eνισχύονται διαρκώς δράσεις για αντιμετώπιση της εξάρτησης από τυχερά παιγνίδια

ΠτΔ: Eνισχύονται διαρκώς δράσεις για αντιμετώπιση της εξάρτησης από τυχερά παιγνίδια

Ως Πολιτεία, με μοναδικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και της ευημερίας των πολιτών, ενισχύουμε διαρκώς δράσεις που στοχεύουν στη μείωση της βλάβης και στην καλλιέργεια κοινωνικής υποστήριξης για τα άτομα και τις οικογένειες που επηρεάζονται από οποιαδήποτε μορφή εξάρτησης, όπως από αυτή που σχετίζεται με τα τυχερά παιχνίδια δήλωσε την Δευτέρα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE