Ειδικότητα του

Ειδικότητα του

Είχε να διαχειριστεί δύσκολη κατάσταση στον πρώτο αγώνα ο Χριστάκης Χριστοφόρου, με τις πολλές απουσίες που είχε η ΑΕΛ στον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ.

Διαχειρίστηκε περίφημα το ελλιπές ρόστερ που είχε στη διάθεση του και επιβεβαίωσε ξανά πως έχει ειδικότητα να λειτουργεί σωστά σε καταστάσεις ειδικών συνθηκών. Επικεντρώνεται στον επαναληπτικό, όπου θα έχει πιο πολλές και καλύτερες επιλογές και προσδοκεί να οδηγήσει στον τελικό την ΑΕΛ για να διεκδικήσει το τρόπαιο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο κελί οι δύο για τον φόνο του Αργυρού - Ψάχνουν ακόμη το φονικό μαχαίρι

Στο κελί οι δύο για τον φόνο του Αργυρού - Ψάχνουν ακόμη το φονικό μαχαίρι

Στην ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης 52χρονου και 47χρονης προχώρησε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, σε σχέση με την υπόθεση φόνου του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του, το πρωί της Κυριακής, 4 Μαΐου, στο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

BEST OF TOTHEMAONLINE