ΠΑΦΟΣ: Έμπλεξε 28χρονος- Ήταν μεθυσμένος και έκοβε κλωνιά από δέντρα- Τον ΄τσάκωσαν' κάμερες

ΠΑΦΟΣ: Έμπλεξε 28χρονος- Ήταν μεθυσμένος και έκοβε κλωνιά από δέντρα- Τον ΄τσάκωσαν' κάμερες

Υπό κράτηση τέθηκε 28χρονος στην Πάφο το βράδυ του Σαββάτου 22/8 για υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε δέντρα του Δήμου Πάφου.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αδίκημα διεπράχθη το Σάββατο 22/8 λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα.
 
Ο 28χρονος φέρεται να προκάλεσε ζημιές σε αριθμό δενδρυλλίων που έχει φυτέψει ο Δήμος Πάφου σε περιοχή του εμπορικού κέντρου και συγκεκριμένα πλησίον της πλατείας της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου. Ο δράστης έκοψε κλώνους από τα δενδρύλλια.
 
Στην περιοχή υπάρχουν εγκατεστημένα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης τόσο σε ιδιωτικά όσο και σε δημόσια κτήρια, που βοήθησαν την Αστυνομία στον εντοπισμό του 28χρονου.


 
Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στον κεντρικό σταθμό Πάφου, όπου παραδέχτηκε την διάπραξη του αδικήματος .Όπως ανέφερε στην Αστυνομία είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλης.
 
Σημειώνεται πως ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος με ανάρτηση του σε μέσα μαζικής δικτύωσης καταδίκασε την πράξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE