Ένας ασθενής με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Ένας ασθενής με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Ένας ασθενής με κορωνοϊό νοσηλεύεται την Κυριακή 23/8 στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.


Το Σάββατο 22/8 ένας από τους δύο ασθενείς που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του αφού οι επαναληπτικές εξετάσεις για κορωνοϊό, στις οποίες υποβλήθηκε, ήταν αρνητικές.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του ασθενούς που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο κρίνεται ως σταθερή.  

Εξάλλου στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται σήμερα 40 άτομα, τα οποία θα παραμείνουν εκεί μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE