ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ανακοινώθηκαν πέντε νέα κρούσματα

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ανακοινώθηκαν πέντε νέα κρούσματα

Πέντε κρούσματα της νόσου του νέου κορωνοϊού ανακοινώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (29/08) στα κατεχόμενα, μετά από 1.417 εργαστηριακούς ελέγχους που διενεργήθηκαν κατά το 24ωρο που προηγήθηκε.

Τα τρία κρούσματα είναι επιβάτες που έφτασαν στα κατεχόμενα από το παράνομο αεροδρόμιο, ενώ δύο είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί.

Το σύνολο των κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα ανήλθε σε 316 ενώ καταγράφηκαν μέχρι στιγμής 4 θάνατοι.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE