Οδηγός Tesla το έβαλε στον «αυτόματο» για να δει ταινία και τράκαρε με περιπολικό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οδηγός Tesla το έβαλε στον «αυτόματο» για να δει ταινία και τράκαρε με περιπολικό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ήθελε να δει ταινία ενώ ήταν στον δρόμο και τελικά συγκρούστηκε με περιπολικό.

νας οδηγός τράκαρε με αυτοκίνητο της αστυνομίας, όταν έβαλε το Tesla του στον «αυτόματο πιλότο» για να δει ταινία στο κινητό του.
 
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της βόρειας Καρολίνα ο οδηγός παραδέχτηκε στους αξιωματικούς ότι είχε ενεργοποιήσει την τεχνολογία Autopilot στο μοντέλο του S και παρακολουθούσε μια ταινία στο τηλέφωνό του τη στιγμή της συντριβής.
 
Το περιπολικό είχε κάνει στην άκρη για να βοηθήσει σε ένα άλλο ατύχημα που είχε συμβεί λίγο πριν την σύγκρουση, αναφέρει το skynews.Αξίζει να σημειωθεί πως κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά από το ατύχημα.
Ο οδηγός κατηγορήθηκε για παραβίαση του νόμου περί «μετακίνησης» και για την κατοχή τηλεόρασης στο αυτοκίνητο.
 
 
ΑΠΟ Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE