Οδηγός Tesla το έβαλε στον «αυτόματο» για να δει ταινία και τράκαρε με περιπολικό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οδηγός Tesla το έβαλε στον «αυτόματο» για να δει ταινία και τράκαρε με περιπολικό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ήθελε να δει ταινία ενώ ήταν στον δρόμο και τελικά συγκρούστηκε με περιπολικό.

νας οδηγός τράκαρε με αυτοκίνητο της αστυνομίας, όταν έβαλε το Tesla του στον «αυτόματο πιλότο» για να δει ταινία στο κινητό του.
 
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της βόρειας Καρολίνα ο οδηγός παραδέχτηκε στους αξιωματικούς ότι είχε ενεργοποιήσει την τεχνολογία Autopilot στο μοντέλο του S και παρακολουθούσε μια ταινία στο τηλέφωνό του τη στιγμή της συντριβής.
 
Το περιπολικό είχε κάνει στην άκρη για να βοηθήσει σε ένα άλλο ατύχημα που είχε συμβεί λίγο πριν την σύγκρουση, αναφέρει το skynews.Αξίζει να σημειωθεί πως κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά από το ατύχημα.
Ο οδηγός κατηγορήθηκε για παραβίαση του νόμου περί «μετακίνησης» και για την κατοχή τηλεόρασης στο αυτοκίνητο.
 
 
ΑΠΟ Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

Ένα σκάνδαλο που προκαλεί σοκ στην κοινή γνώμη και φέρνει στο φως όσα διαδραματίζονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες των Κεντρικών Φυλακών, αποκαλύπτεται τις τελευταίες ώρες.