ΕΜΙΛΥ ΓΙΟΛΙΤΗ: Σύσκεψη για να ξεκαθαρίσει το διάταγμα απαγόρευσης διαδηλώσεων

ΕΜΙΛΥ ΓΙΟΛΙΤΗ: Σύσκεψη για να ξεκαθαρίσει το διάταγμα απαγόρευσης διαδηλώσεων

Η πρακτική εφαρμογή του διατάγματος απαγόρευσης διαδηλώσεων θα διασαφηνιστεί κατά τη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, με αφορμή την εκδήλωση μεγάλου αριθμού ατόμων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, σύμφωνα με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Έμιλυ Γιολίτη. 

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η κ. Γιολίτη έγραψε ότι «σκοπός [της] σύσκεψης αύριο η διασαφήνιση πρακτικής εφαρμογής διατάγματος απαγόρευσης διαδηλώσεων ώστε οι αυτόκλητοι υπερασπιστές των συνταγματικών ελευθεριών να έχουν ελευθερία λόγου αλλά να μην την καταχρώνται εις βάρος υπολοίπων πολιτών, συμπεριλαμβανομένων των μελών της Αστυνομίας Κύπρου».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» στις 9 Νοεμβρίου η Τριμερής – Έρχεται Κύπρο η Ολγκίν

Κυπριακό: «Κλείδωσε» στις 9 Νοεμβρίου η Τριμερής – Έρχεται Κύπρο η Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχουρμάν θα πραγματοποιήσουν εκ νέου συνάντηση την επόμενη εβδομάδα για να συνεχίσουν τις συζητήσεις τους, αναφέρει ανακοίνωση του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE