ΚΥΠΡΟΣ: Οι κατοχικές αρχές συνέλαβαν δύο Ελληνοκύπριους

ΚΥΠΡΟΣ: Οι κατοχικές αρχές συνέλαβαν δύο Ελληνοκύπριους

Δύο Ελληνοκύπριοι συνελήφθησαν από τις κατοχικές αρχές χθες Τετάρτη (07/10) και επανήλθαν στις ελεύθερες περιοχές σήμερα Πέμπτη (08/10).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστροφή των 2 προσώπων έγινε γύρω στις 17:00 το απόγευμα.

Τα εν λόγω πρόσωπα συνελήφθησαν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, χωρίς να διευκρινίζεται για την ώρα εάν είχαν περάσει στα κατεχόμενα ή αν οι κατοχικές αρχές τους συνέλαβαν εντός της νεκρής ζώνης.

Μετά την σύλληψή τους, οδηγήθηκαν σε παράνομο δικαστήριο όπου τους υπεβλήθη σχετική ποινή και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE