Θυμηθήκαμε τον Senior Όλμο και τις “ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ” δυνάμεις!

Θυμηθήκαμε τον Senior Όλμο και τις “ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ” δυνάμεις!

Όσο κι αν προσπαθήσει κάποιος, δεν μπορεί να μείνει… ασυγκίνητος, από τις τρομερές αποκαλύψεις του χθεσινού 57λεπτου βίντεο που πρόβαλε ο Αλ Τζαζίρα, για τα “χρυσά διαβατήρια”. 

Η κοινή γνώμη (τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία), ζητά τις παραιτήσεις αυτών που φέρονται να είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην “παραγωγή” του Αραβικού καναλιού.

Ξέροντας πως λειτουργούν τα πράγματα στη Βραχονησίδα, αρκετοί συμπολίτες μας, φοβούνται ότι υπάρχει περίπτωση να περάσει στο ντούκου, άλλη μια (τόσο) σοβαρή υπόθεση που ρεζιλεύει διεθνώς την πατρίδα μας.

Και στον κόσμο του ποδοσφαίρου, όποτε υπάρξουν δημοσιεύματα για φαινόμενα διαφθοράς, δεν συνηθίζεται να βγαίνουν κάποιοι, ότι θέλουν να μας “πλήξουν” οι ξένες/σκοτεινές δυνάμεις;

Θυμήθηκα που λέτε, σήμερα το πρωί, τον Ισπανό δημοσιογράφο Χοσέ Μαρία Όλμο, που ξύπνησε μια καλή πρωία και μας αράδιασε ένα… σωρό “παραμύθια” για σημαδεμένη τράπουλα στο ποδόσφαιρο μας.

Η στήλη πάντως τον είχε προειδοποιήσει, να κάτσει τη μπάλα κάτω και να ασχοληθεί με δικά τους τα προβλήματα.

Π.Χ. 

The post Θυμηθήκαμε τον Senior Όλμο και τις “ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ” δυνάμεις! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE