Ζωντανά μέσω Live Streaming ο αγώνας της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στην πανίσχυρη Ολλανδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζωντανά μέσω Live Streaming ο αγώνας της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στην πανίσχυρη Ολλανδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Απέναντι σε δύσκολο εμπόδιο συνεχίζει τις υποχρεώσεις της η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Για τον 7ο όμιλο της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει σήμερα στο ΑΕΚ Αρένα την αντίστοιχη ομάδα της Ολλανδίας, που στη μέχρι τώρα διαδρομή της προκριματικής φάσης μετρά μόνο νίκες.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00, κεκλεισμένων των θυρών όμως οι Κύπριοι φίλαθλοι μπορούν να τον παρακολουθήσουν ζωντανά από το επίσημο κανάλι της ΚΟΠ στο youtube:

Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε χωρίς ουσιαστικά προβλήματα και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Σάββας Δαμιανού έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν και στην αποστολή της Λευκορωσίας και στόχος θα είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στους πρωτοπόρους του ομίλου μας.

Η Εθνική μας προέρχεται από το εκτός έδρας νικηφόρο 2-1 επί της Λευκορωσίας, ενώ η Ολλανδία κέρδισε στην έδρα της με 5-0 το Γιβραλτάρ.

Σήμερα στον όμιλο μας θα διεξαχθούν επίσης οι αγώνες Νορβηγία – Λευκορωσία και Γιβραλτάρ – Πορτογαλία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΟΛΛΑΝΔΙΑ 7 33-3 21
2.ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 6 19-7 15
3.ΝΟΡΒΗΓΙΑ 8 14-16 10
4.ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 7 15-13 8
5.ΚΥΠΡΟΣ 7 7-15 7
6.ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ 7 0-34 0

Πηγή: cfa.com.cy

The post Ζωντανά μέσω Live Streaming ο αγώνας της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στην πανίσχυρη Ολλανδία (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE