ΦΙΛΟΖΩΟΙ

Κτηνωδία και στην Πάτρα – Γάτες βρέθηκαν μαχαιρωμένες στο δρόμο

Κτηνωδία και στην Πάτρα – Γάτες βρέθηκαν μαχαιρωμένες στο δρόμο

Μετά τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες με την άσκηση βίας και τον βασανισμό ζώων σε Χανιά και Νίκαια, ήταν η σειρά της Πάτρας για να αποκαλυφθεί ένα ακόμα αποτρόπαιο περιστατικό.

Πατρινή που περπατούσε στο δρόμο είδε μπροστά της ένα μακάβριο θέαμα. Οκτώ γάτες μαχαιρωμένες. Όσοι πέρασαν από εκεί και είδαν τις γάτες δεν μπορούσαν να συνέλθουν από το σοκ.

Όπως αναφέρει το «patrasevents», τα άτυχα ζώα φαίνεται να είχαν υποστεί απίστευτο μαρτύριο πριν ξεψυχήσουν. Η γυναίκα που είδε πρώτη αυτές τις φρικτές εικόνες, με τα άψυχα σώματα των γατών να είναι αποκεφαλισμένα, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η υπόθεση φαίνεται να έχει σοβαρές παραμέτρους σε ότι αφορά τον δράση ή τους δράστες.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ έχει ως εξής:

«Από τους αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς.

Ειδικότερα, ημεδαπή γυναίκα βρήκε θανατωμένες στην περιοχή της Πλαζ οκτώ γάτες, οι οποίες μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικό κτηνιατρείο, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου τους».

Υπενθυμίζεται ότι στην περιοχή της Πλαζ υπάρχουν αρκετές αδέσποτες γάτες τις οποίες φροντίζουν οι φιλόζωοι, σε καθημερινή σχεδόν βάση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top