ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ‘Έβαλαν ασθενή για χειρουργείο χωρίς τεστ’ - Βρέθηκε θετική και τώρα τρέχουν και δε φτάνουν

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ‘Έβαλαν ασθενή για χειρουργείο χωρίς τεστ’ - Βρέθηκε θετική και τώρα τρέχουν και δε φτάνουν

Δεν τηρήθηκε πλήρως το σχετικό πρωτόκολλο του Νοσοκομείου Πάφου για το θετικό κρούσμα που εντοπίστηκε αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΟΚΥπΥ.

Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα, αναφορικά με ασθενή που επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό (Covid-19) και η οποία εισήχθη στην χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου, ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας ενημερώνει ότι σε προκαταρτικό έλεγχο φαίνεται ότι, δε τηρήθηκε πλήρως το σχετικό πρωτόκολλο του Νοσοκομείου.  

Συγκεκριμένα, η ασθενής, από την ώρα που κρίθηκε ότι χρήζει εισαγωγής, θα έπρεπε να τύχει άμεσης εξέτασης για τον κορωνοϊό (Covid-19) και να μπει σε απομόνωση μέχρι να βγει το αποτέλεσμα, πράγμα το οποίο δεν τηρήθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE