Χάνει το «El Clasico» ο Τερ Στέγκεν

Χάνει το «El Clasico» ο Τερ Στέγκεν

 

Ο τερματοφύλακας των «μπλαουγκράνα» θα απουσιάσει από το «El Clasico» μιας και δεν θα είναι έτοιμος μετά την επέμβαση που έκανε το δεξί του γόνατο στις 18 Αυγούστου, όπως αποκάλυψε ο Ρόναλντ Κούμαν.

«Δεν βιαζόμαστε για τον Μαρκ Άντρε. Είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας αλλά παραμένουν ήρεμοι, καθώς υπάρχει ικανοποίηση για την δουλειά του Νέτο» είπε ο Ολλανδός τεχνικός. Σύμφωνα με την «AS», ο Τερ Στέγκεν θέλει άλλες τρεις εβδομάδες για να επιστρέψει και θα χάσει και τους αγώνες για το Champions League με Φερεντσβάρος και Γιουβέντους.

Πηγή: Sdna.gr

The post Χάνει το «El Clasico» ο Τερ Στέγκεν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE