Δύο εβδομάδες εκτός ο Ντε Μπρόινε

Δύο εβδομάδες εκτός ο Ντε Μπρόινε

Ο Βέλγος αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού κόντρα στην Αγγλία και η Μάντσεστερ Σίτι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του.

Πρόβλημα με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της εθνικής του ομάδας με αντίπαλο την Αγγλία και σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Νησί, θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Σίτι για τις δύο επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Δύο εβδομάδες εκτός ο Ντε Μπρόινε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE