Ανακοίνωσε τη συμφωνία με Γουνές

Ανακοίνωσε τη συμφωνία με Γουνές

Παίκτης της ΑΕΛ με κάθε επισημότητα είναι ο 34χρονος κεντρικός επιθετικός, Χάμζα Γιουνές, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους βυσσινί.

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Χάμζα Γιουνές, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους βυσσινί. Ο 34χρονος κεντρικός επιθετικός που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Άρη και Ξάνθη έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους βυσσινί.

Η ομάδα της Θεσσαλίας είχε αρχικά διαψεύσει ότι ενδιαφέρεται για τον Γιουνές, ενώ στην συνέχεια ανέφερε ότι δέχεται να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, έπειτα από αίτημα του Τυνήσιου φορ.

Τελικά, ο Γιουνές πέρασε τις ιατρικές και τις εργομετρικές εξετάσεις και είναι πλέον παίκτης της ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Τυνήσιο Χαμζά Γιουνές.

Ο Γιουνές είναι 34 ετών, έχει ύψος 1,86 και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός.

Ο ποδοσφαιριστής ήρθε χθες στη Λάρισα και ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη από την ιατρική ομάδα της ΠΑΕ με επικεφαλής τον ορθοπεδικό κ. Γιώργο Μπασδέκη και τον άμεσο συνεργάτη του φυσικοθεραπευτή κ. Γιώργο Ζαχαρή.

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Staxien (Tunisia), Petrolul (Romania), Ludogorets (Bulgaria), Tractor Sazi (Iran), Buyuksehir Erzurumsport (Turkey), Al Ahli SC (Katar), Άρη Θεσαλονίκης και Ξάνθη και σε 334 συμμετοχές με όλες τις ομάδες έχει πετύχει 113 τέρματα.

Στη καριέρα του στην Ελλάδα σε 52 αγώνες πρωταθλήματος έχει πετύχει 28 τέρματα, έχοντας μοιράσει και 6 ασίστ.

Είναι επίσης διεθνής με την Εθνική ομάδα της Τυνησίας, με την οποία έχει καταγράψει 11 συμμετοχές”.

Πηγή: Sport24.gr

The post Ανακοίνωσε τη συμφωνία με Γουνές appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE