ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτιά σε όχημα εν κινήσει σε κεντρική οδό - Πού μπορεί να οφείλεται η πυρκαγιά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτιά σε όχημα εν κινήσει σε κεντρική οδό - Πού μπορεί να οφείλεται η πυρκαγιά

Φωτιά σε όχημα εν κίνησει σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (19/10).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ατυχές περιστατικό συνέβη γύρω στις 08:00 το πρωί στα φώτα της Οδού Ευαγόρου, στο κέντρο της Λευκωσίας.

Σε επικοινωνία του ThemaOnline με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, κ. Ανδρέα Κεττή, μας επισημάνθηκε πως ο οδηγός είχε προλάβει να κατεβεί από το όχημα.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες τέθηκε η πυρκαγιά διερευνώνται, αλλά όπως πληροφορούμαστε, η φωτιά σε τέτοιες περιπτώσεις προκύπτει είτε από κάποια μηχανική η ηλεκτρική βλάβη, είτε από απώλεια καυσίμων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.