Γκιουρντενίζ: Λάθος να εκληφθεί η δήλωσή μας ως «έκκληση για πραξικόπημα»

Γκιουρντενίζ: Λάθος να εκληφθεί η δήλωσή μας ως «έκκληση για πραξικόπημα»

Είναι λάθος να εκληφθεί η ανακοίνωση μας ως ‘έκκληση για πραξικόπημα’, δήλωσε ο «πατέρας» της Γαλάζιας Πατρίδας, Τζεμ Γκιουρντενίζ, ο οποίος είναι ένας εκ των 104 αποστράτων ναυάρχων που υπέγραψαν τη δήλωση για το Μοντρέ.



Σε δήλωσή του στην τουρκική αντιπολιτευτική εφημερίδα Τζουμχουριέτ πριν τη σύλληψή του, ο Τζεμ Γκιουρντενίζ δήλωσε πως “η δήλωση έγινε για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της Τουρκίας και της Γαλάζιας Πατρίδας”. “Αυτό που έγινε είναι μια ανακοίνωση, είναι λάθος  να εκληφθεί ως ’έκκληση για πραξικόπημα’. Εμείς είμαστε άτομα που μπήκαμε στη φυλακή από την πόλωση που είχε προκληθεί από την FETO. Στόχος μας είναι να προστατέψουμε την Γαλάζια Πατρίδα”, ανέφερε.

Ο Τζεμ Γκιουρντενίζ ανέφερε ότι οι συζητήσεις για το Μοντρέ και η φωτογραφία του ένστολου των δυνάμεων του Ναυτικού με σαρίκι σε τεκκέ που είχε κυκλοφορήσει του είχε προκαλέσει θλίψη. Ανέφερε ότι η υπογραφή του σε ένα κείμενο αποτελεί μέρος της ελευθερίας της έκφρασής του. 
 

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE