Σε σοβαρή κατάσταση 15 ασθενείς με κορωνοϊό - Διασωληνωμένοι οι 8 - ΠΙΝΑΚΑΣ

Σε σοβαρή κατάσταση 15 ασθενείς με κορωνοϊό - Διασωληνωμένοι οι 8 - ΠΙΝΑΚΑΣ

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την Πέμπτη 65 νέα κρούσματα κορωνοϊού ενώ 41 ασθενείς νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 15 σε σοβαρή κατάσταση.

Συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 41 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 15 σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες ΜΑΦ.

Από τους 15 ασθενείς που είναι σε σοβαρή κατάσταση, οι οκτώ είναι διασωληνωμένοι, ο ένας νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και οι έξι σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια είναι η ακόλουθη:

Νοσηλευτήριο

Θάλαμος

Αριθμός Ασθενών

Αμμοχώστου

(8 ασθενείς)

Θάλαμος COVID

7

Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

1

Λευκωσίας

(15 ασθενείς)

Θάλαμος COVID

4

Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

2

Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

9 (1 εκτός αναπνευστήρα)

Λεμεσού

(18 ασθενείς)

Θάλαμος COVID

15

Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

3

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE