ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Beauty Bar και Hope For Children, μαζί ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό

Beauty Bar και Hope For Children, μαζί ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό

Με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς και την αυξανόμενη ανάγκη για τη διάδοση μηνυμάτων και εφαρμογή δράσεων ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό, η αλυσίδα καλλυντικών Beauty Bar και το “Hope For Children” CRC Policy Center, συνεργάζονται για την εκστρατεία “Stop Bullying”.


Μέλη του εξειδικευμένου προσωπικού του Hope For Children θα βρίσκονται στα καταστήματα Beauty Bar για να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού. Παράλληλα, οι επισκέπτες των Beauty Bar θα έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν, μέσω των ειδικά διαμορφωμένων κουμπαράδων, στο σκοπό της εκστρατείας που δεν είναι άλλος από τον τερματισμό του bullying. Η χρηματική συνεισφορά θα διατεθεί για τη στήριξη των δράσεων του Hope For Children που γίνονται στα σχολεία για την παγκύπρια πρόληψη και την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού.


Με αφορμή τη συνεργασία αυτή, στέλνουμε το μήνυμα προς όλους τους γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές και στην κοινωνία γενικότερα, ότι η καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού μπορεί να γίνει αποτελεσματική με τη συμβολή όλων μας.


Τα καταστήματα καλλυντικών Beauty Bar βρίσκονται σε: Nicosia Mall, Λήδρας, My Mall Limassol, Kings Avenue Mall Paphos, Ερμού 32 στην Λάρνακα και 1ης Απριλίου 30 στο Παραλίμνι. Διαδικτυακό κατάστημα: www.beautybar.com.cy/.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top