Ενημέρωσε τον Μπένετ για τις παράνομες ενέργειες στην Αμμόχωστο ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Ενημέρωσε τον Μπένετ για τις παράνομες ενέργειες στην Αμμόχωστο ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Naftali Bennett.

Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε τον κ. Bennett για τις πρόσφατες προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στα νοτιοδυτικά της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας με την παρενόχληση του Nautical GEO και άλλες παραβιάσεις στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου.

Τον ενημέρωσε, επίσης, για τις παράνομες ενέργειες του κατοχικού καθεστώτος στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου, καθώς και για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις συναντήσεις που είχε στη Νέα Υόρκη με τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, όπως και για την καθυστέρηση που παρατηρείται στον διορισμό ειδικού απεσταλμένου του ΓΓ των ΗΕ.

Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να είναι σε επαφή και σημείωσαν ότι προσβλέπουν σε συνάντηση τους σύντομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE