«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο - Καταδίωξη από την αστυνομία

«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο - Καταδίωξη από την αστυνομία

Σοβαρές παραβάσεις τροχαίας εντοπίστηκε να διαπράττει 38χρονος οδηγός αυτοκινήτου, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων από μέλη της Αστυνομίας, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αεροδρομίου Λάρνακας, το πρωί σήμερα.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 7.00 το πρωί της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου, μέλος του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων – ΟΠΟΔ, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, εντόπισε αυτοκίνητο να κινείται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς προς τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, με ταχύτητα 156 χιλιομέτρων, αντί μέχρι 100 που είναι το ανώτατο όριο. Ο 38χρονος οδηγός του αυτοκινήτου παρέλειψε να σταματήσει στο σήμα που του έγινε από το μέλος της Αστυνομίας για έλεγχο και συνέχισε την πορεία του οδηγώντας και στην λεωφόρο Ελλάδος, εντός της Αραδίππου, αλόγιστα και επικίνδυνα, με υπερβολική ταχύτητα και εναλλάσσοντας λωρίδες στη λεωφόρο.

Το μέλος της Αστυνομίας που ακολούθησε τον 38χρονο οδηγό, ανέκοψε το αυτοκίνητο του σε σημείο λίγο πριν τη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση με τη λεωφόρο Ελευθερίας και μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος οδηγούσε το όχημα χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης, και ενώ το όχημα ήταν δηλωμένο στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών ως ακινητοποιημένο.

Ο 38χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε με το όχημά του στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, όπου με το πέρας των εξετάσεων, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση των παραβάσεων που φέρεται να διέπραξε.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύμα επιθέσεων από Ιράν και Λίβανο στο Ισραήλ, χτυπήματα σε χώρες του Κόλπου - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Κύμα επιθέσεων από Ιράν και Λίβανο στο Ισραήλ, χτυπήματα σε χώρες του Κόλπου - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE