ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Εμβολιασμός παιδιών 5-11 ετών που δεν είναι εγγεγραμμένα στο ΓεΣΥ - Δείτε το έντυπο συγκατάθεσης

Εμβολιασμός παιδιών 5-11 ετών που δεν είναι εγγεγραμμένα στο ΓεΣΥ - Δείτε το έντυπο συγκατάθεσης

Το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου προχωρεί από την Κυριακή, 2 Ιανουαρίου, 2022, στην λειτουργία μεγάλων εμβολιαστικών κέντρων στο πλαίσιο των προσπαθειών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων/κηδεμόνων και δη των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών.


Συγκεκριμένα, στις 2 Ιανουαρίου 2022, το εμβολιαστικό κέντρο στην Κρατική έκθεση – σημείο Α’ θα εξυπηρετεί μόνο παιδιά ηλικίας 5-11 ετών (walk in και ραντεβού μέσω της πύλης εμβολιασμού), Ώρα: 08:00 – 14:00.

Παράλληλα, στις 8 Ιανουαρίου 2022, το εμβολιαστικό κέντρο στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού – σημείο Α’ θα εξυπηρετεί μόνο παιδιά ηλικίας 5-11 ετών (walk in και ραντεβού μέσω της πύλης εμβολιασμού), Ώρα: 08:00 – 14:00.

Επίσης, στις 15 Ιανουαρίου 2022, θα λειτουργήσει εμβολιαστικό κέντρο στο γραφείο του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών κοινοτήτων στην Τριμίκλινη για την εξυπηρέτηση των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών. Ώρα: 08:00 – 14:00.
 
Σημειώνεται ότι, στις πιο πάνω ημερομηνίες θα παρέχεται η δυνατότητα εμβολιασμού σε παιδιά τα οποία δεν είναι εγγεγραμμένα στο ΓεΣΥ.

Υπενθυμίζεται ότι, σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα παγκύπρια στις 3 και 4 Ιανουαρίου 2022, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, θα εξυπηρετούνται παιδιά ηλικίας 5-11 ετών, μόνο κατόπιν διευθέτησης ραντεβού, στα πιο κάτω σημεία:
 
Στην Λευκωσία, Κρατική Έκθεση – κέντρο Α’ και Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού – Κέντρο Υγείας Λατσιών (αύξηση ημερήσιων ραντεβού).
 
Στην Λεμεσό, στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού – κέντρο Α’ και στο Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού – Παλαιό Νοσοκομείο (αύξηση ημερήσιων ραντεβού).

Στην Λάρνακα, στο Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού – Παλαιό Νοσοκομείο (αύξηση ημερήσιων ραντεβού), στην Αμμόχωστο, στο Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού – Νοσοκομείο Αμμοχώστου (αύξηση ημερήσιων ραντεβού), και στην Πάφο, στο Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού - Γενικό Νοσοκομείο (αύξηση ημερήσιων ραντεβού).
 
Σημειώνεται πως για τον εμβολιασμό παιδιών, πρέπει να προσκομίζεται έντυπο συγκατάθεσης υπογραμμένο και από τους δύο γονείς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top