ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Με τοπικές βροχές κλείνει η μέρα - Πρόβλεψη και για χιόνι στο Τρόοδος

Καιρός: Με τοπικές βροχές κλείνει η μέρα - Πρόβλεψη και για χιόνι στο Τρόοδος

Χαμηλή πίεση και ψυχρή αέρια μάζα αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και σταδιακά αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει και χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν σε κάποιες περιοχές μεμονωμένες βροχές ενώ το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά σύντομα θα καταστούν μέτριοι 4 και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη αλλά σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει και χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ αλλά αρχικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη αλλά αργότερα στα προσήνεμα θα είναι μέχρι κυματώδης.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ενώ τις απογευματινές κυρίως ώρες αναμένονται και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται χιόνι ή χιονόνερο.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος και αρχικά αναμένονται μεμονωμένες βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση μέχρι την Παρασκευή και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα το Σάββατο, τα οποία είναι κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, το απόγευμα της Τρίτης, ήταν 23 εκατοστά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top