Ένοχος ο Κώστας Γιάγκου για την δολοφονία της συζύγου και του γιου του - Προκαλούν ανατριχίλα οι λεπτομέρειες

Ένοχος ο Κώστας Γιάγκου για την δολοφονία της συζύγου και του γιου του - Προκαλούν ανατριχίλα οι λεπτομέρειες

Για δυο φόνος και μία απόπειρα κρίθηκε ένοχος ο , Κώστας Γιάγκου, ο οποίος επέφερε τον θάνατο με πολλαπλές μαχαιριές στην 52χρονη σύζυγο του Ανδρούλα Αβραξίδου και τον 20χρονο γιο του Στέλιο Γιάγκου, τον Φεβρουάριο του 2021.

Μετά από απόφαση του, το Κακουργιοδικείο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο, το οποίο συνήλθε το πρωί της Τετάρτης 04 Μαΐου, για τις κατηγορίες αυτή του φόνου εκ προμελέτης της συζύγου του και του ενός γιου, αλλά και την απόπειρα φόνου του δεύτερου γιου του.

Μεταξύ άλλων το Δικαστήριο σημειώνει: «η σχιζοφρένεια του κατηγορουμένου τα τελευταία χρόνια είναι σταθεροποιημένη», η φαρμακευτική αγωγή του ήταν σε ενέσιμη αντιψυχωσική παρατεταμένης αποδέσμευσης και β) δια στόματος με την καθημερινή λήψη συμπληρωματικών αντιψυχωσικών χαπιών».  

Υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021, ο 59χρονος επέφερε τον θάνατο με πολλαπλές μαχαιριές στην 52χρονη σύζυγο του Ανδρούλα Αβραξίδου και τον 20χρονο γιο του Στέλιο Γιάγκου, από τα χέρια του γλύτωσε με τραύματα από συρματόσχοινο με το οποίο προσπάθησε να τον πνίξει και με μαχαίρι στο λαιμό, ο 25χρονος γιος του.

 

Στη συνέχεια ο 59χρονος εντοπίστηκε στις Χαλεπιανές σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό, ενώ κατά τη σύλληψη του επιτέθηκε στα μέλη της Αστυνομίας με τα φονικά μαχαίρια που είχε στην κατοχή του. Όπως διαφάνηκε ο ίδιος προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί, ενώ μέχρι και σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ έχει υποστεί και μόλυνση στα τραύματα του.

Ο 25χρονος γιος του, έδωσε οπτικογραφημένη κατάθεση στους ανακριτές με την θεία του και τον δικηγόρο υπεράσπισης της οικογένειας να ζητούν την προστασία του και όχι μόνο την οικονομική στήριξη από το κράτος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE