Παραδόθηκε και τρίτο πρόσωπο για τα επεισόδια έξω από το «Παπαδόπουλος» - Θα κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου

Παραδόθηκε και τρίτο πρόσωπο για τα επεισόδια έξω από το «Παπαδόπουλος» - Θα κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου

Τρίτο πρόσωπο παρουσιάστηκε σήμερα στην Αστυνομία, σχετικά με τα επεισόδια, που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο έξω από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Πρόκειται για 31χρονο, ο οποίος φέρεται να ανέφερε ότι είναι ένα εκ των προσώπων, τα οποία αναζητούσε η Αστυνομία σε σχέση με τα επεισόδια της 30ης Απριλίου.

Ο 31χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της οχλαγωγίας, αποδεσμεύτηκε. Την ερχόμενη Δευτέρα, 9 Μαΐου, αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για καταχώρηση της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες μέρες είχαν παρουσιαστεί στην Αστυνομία, σχετικά με τα επεισόδια, άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 22 και 30 ετών.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE