ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον 20χρονο Ευριπίδη - «Τον είδε ο πατέρας του κόκκινο, αυτή η ενέργειά του τον έσωσε»

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον 20χρονο Ευριπίδη - «Τον είδε ο πατέρας του κόκκινο, αυτή η ενέργειά του τον έσωσε»

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για την περίπτωση του 20χρονου Ευριπίδη, έδωσε ο νονός του, Ιωσήφ Φράγκος.

Μιλώντας στον «Super Sport FM» αναφέρθηκε στη γενναιότητα του νεαρού που υπέστη εγκαύματα στο 45% του σώματός του, όταν προσπάθησε να κατασβήσει φωτιά έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», πριν από τον αγώνα Ανόρθωση-Απόλλων.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος επέστρεψε εδώ και μερικές μέρες στο σπίτι του.

Για το πώς σώθηκε ο Ευριπίδης τόνισε ότι «κατάφερε να τρέξει στην αυλή του σπιτιού του και να βρέχει το σώμα του για να σβήσει τη φωτιά. Τον είδε ο πατέρας του και δεν είχε αντιληφθεί τι έγινε, τον έβλεπε κόκκινο. Αυτή του η ενέργεια τον έσωσε»

Αρχικά ανέφερε πως «το τι έχει πάθει είναι το ελάχιστο που μπορούσε να του συμβεί. Θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του, ένα μάτι. Έχει επιστρέψει σπίτι του, είναι πολύ ευδιάθετος και αντιμετωπίζει το πρόβλημα πολύ θετικά. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, γνωρίζοντας φυσικά ότι ο δρόμος είναι μακρύς, ότι θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση. Ειλικρινά, δεν υπερβάλλω στην πρώτη επαφή που είχα μαζί του, ότι ήταν ένα μάθημα ζωής για εμένα. Θα μπορούσε να μπει σε μοιρολόγημα.

Είδα έναν άνθρωπο που συμβιβάστηκε με το πρόβλημα και έδινε θάρρος στη μητέρα και τους γύρω του, ότι θα τα ξεπεράσουμε όλα. Εννοείτε πως υπάρχει ένα μεγάλο γιατί, γιατί δεν μπορεί για μήνες να εκτεθεί στον ήλιο. Θα πρέπει να περιοριστεί στο σπίτι. Είναι αυτό που προκαλεί τον θυμό, μια αγανάκτηση, γιατί αυτό το παιδί βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Ελπίζω το τι συνέβη με τον Ευριπίδη, το μήνυμα να έχει περάσει και να είναι η τελευταία περίπτωση που βλέπουμε».

Στη συνέχεια είπε ότι «η προσοχή όλων ήταν να ξεπεραστούν οι άμεσοι κίνδυνοι. Θα έχω μια επαφή με την Αστυνομία αυτές τις ημέρες. Κάποια άτομα κλήθηκαν για κατάθεση, κάποιοι κατηγορήθηκαν για εμπλοκή για τα επεισόδια, όμως δεν υπάρχει κάτι με άτομο που να συνδέεται άμεσα με την περίπτωση του Ευριπίδη. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τις κρατικές υπηρεσίες που ενεργοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή, και στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ήταν καθοριστική η κάθοδος του Ισραηλίτη γιατρού, ο οποίος έχει επαφή και παρακολουθεί την εξέλιξη. Οι ικανότατοι πλαστικοί χειρούργοι έχουν επαφή. Η ένδειξη είναι ότι θα χρειαστεί να μεταβεί στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να εξαφανιστούν τα εγκαύματα στο σημείο του λαιμού».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top