Μπαχτσελί: «Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να προκαλέσει ένοπλη σύγκρουση με την Τουρκία»

Μπαχτσελί: «Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να προκαλέσει ένοπλη σύγκρουση με την Τουρκία»

Νέες εμπρηστικές δηλώσεις από τον κυβερνητικό εταίρο του Ερντογάν

Το άσπρο – μαύρο επιχειρεί να κάνει ο εθνικιστής κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, εν μέσω έξαρσης της τουρκικής προκλητικότητας και υπό τον φόβο η εμπρηστική ρητορική να μεταφερθεί στο πεδίο.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα, ο Μπαχτσελί επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ότι, επισκεπτόμενος τα νησιά, προκαλεί να δημιουργήσει κλίμα ένοπλης σύγκρουσης εάν χρειαστεί (!).

Σύμφωνα με τον Μπαχτσελί, ο οποίος εξαπέλυσε απειλές, επιθυμία της Τουρκίας είναι «το Αιγαίο να είναι μια θάλασσα γαλήνης. Αν συμβεί το αντίθετο, μόνο ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του θα υποστούν το κόστος των υπολογισμών τους».

«Να ξέρει ο Μητσοτάκης ότι όποιος καβαλάει το άλογο, πέφτει πολύ γρήγορα και ότι στα βουνά που εμπιστεύεται χιονίζει. Όσοι θέλουν να πνιγούν στο Αιγαίο, δεν πρέπει να σταματήσουν να εμφανίζονται μπροστά μας. Η ελληνική κυβέρνηση είναι ένοχη. Τα πρόσωπα και οι καρδιές των Δωδεκανήσων είναι στραμμένα προς την Τουρκία» πρόσθεσε.

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγη: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE