Τρελαμένος ντελιβεράς πετάει με μανία τα πακέτα στο φορτηγό και τα διαλύει - Δείτε βίντεο

Τρελαμένος ντελιβεράς πετάει με μανία τα πακέτα στο φορτηγό και τα διαλύει - Δείτε βίντεο

H Mehjabeen Jabarullah είδε live τον ντελιβερά να της θρυμματίζει την ηλεκτρική σκούπα αξίας 850 λιρών.

Με συνοπτικές διαδικασίες απολύθηκε ένας διανομέας της εταιρείας DPD, καθώς πελάτισσα τον «έπιασε» να πετάει με μανία τα πακέτα για αποστολή, μέσα στο φορτηγό και να τα θρυμματίζει. Ανάμεσα σε αυτά, και η ηλεκτρική σκούπα Samsung αξίας 850 ευρώ που είχε παραγγείλει και περίμενε να παραλάβει η Mehjabeen Jabarullah.

Η 32χρονη ανέμενε να παραλάβει την συγκεκριμένη μέρα την σκούπα της, όταν κοιτώντας έξω από το παράθυρό της, είδε σοκαρισμένη τον εργαζόμενο ντελίβερι να πετάει με μανία τα πακέτα μέσα στο φορτηγό και να κλείνει με δύναμη την πόρτα, φωνάζοντας την ίδια στα στα ακουστικά του bluetooth.

«Ήμασταν σοκαρισμένοι με αυτό που βλέπαμε», είπε η Mehjabeen, η οποία είδε το πακέτο με την σκούπα της, να το πετάει μέσα στο φορτηγό με δύναμη: «Γι αυτή την ηλεκτρική σκούπα ξόδεψα 720 λίρες». Τότε αποφάσισε να τον βιντεοσκοπήσει για να τον καταγγείλει στην εταιρεία του.

Όπως ανέφερε μάλιστα η Mehjabeen, ο ντελιβεράς ισχυρίστηκε πως την προηγούμενη μέρα είχε πάει για την παράδοση της σκούπας ωστόσο δεν ήταν κανείς στο σπίτι: «Ήμασταν στο σπίτι περιμένοντας να παραδοθεί το δέμα. Το σπίτι μας βρίσκεται σε θέση που έχω καθαρή θέα στο δρόμο είπε η 32χρονη: «Μαγείρευα και είδα το φορτηγό DPD να φεύγει. Όταν εποικοινώνησα, μου είπαν ότι δεν ήταν κανείς σπίτι για να παραλάβει το δέμα. Έβγαλαν φωτογραφία την εξώπορτά μας και δεν μας κάλεσαν πίσω».

Μετά την καταγγελία ο ντελίβερι απολύθηκε ενώ η Mehjabeen ενημέρωσε σχετικά και την Samsung.

ΠΗΓΗ: gazzetta

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE