Η πολιτική ηγεσία τίμησε τη μνήμη όσων αντιστάθηκαν στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου

Η πολιτική ηγεσία τίμησε τη μνήμη όσων αντιστάθηκαν στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου

Η πολιτική ηγεσία τίμησε τη μνήμη όσων αντιστάθηκαν στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, καταθέτοντας στεφάνια στο Μνημείο της Αντίστασης, το οποίο βρίσκεται έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Στην εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Αντιστασιακών, παρέστησαν και κατέθεσαν στεφάνια, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Στέφη Δράκου, καθώς και αρχηγοί και εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του κόμματος, κατέθεσε στεφάνι στο άγαλμα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' στο Προεδρικό Μέγαρο και ακολούθως στο άγαλμα του Μακαρίου έξω από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό

Η σημερινή συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 στα Γραφεία Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών στην περιοχή αεροδρομίου Λευκωσίας, δεν θα κριθεί από το πόσο θετικό θα είναι το κοινό μήνυμα μετά το τέλος της. Θα κριθεί από το εάν οι δύο πλευρές, μπορούν να συμφωνήσουν στο πώς θα διαπραγματευτούν.