Ένοχος από το Δικαστήριο για σωρεία αδικημάτων – Άκουσε την ποινή του

Ένοχος από το Δικαστήριο για σωρεία αδικημάτων – Άκουσε την ποινή του

Ένοχος κρίθηκε άνδρας, ο οποίος κατηγορείτο για ελεγχόμενο φάρμακο και ποσότητα κάνναβης που βρέθηκαν στην κατοχή του τον Φεβρουάριο του 2022 στην Επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσής, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε με μεγάλες ποσότητες κάνναβης και σκληρών ναρκωτικών, συγκεκριμένα με κοκαΐνη αλλά και με ποσότητα εκρηκτικών υλών, με σκοπό να τα προμηθεύσει σε άλλο άτομο.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο, η σοβαρότητα των αδικημάτων της παράνομης κατοχής και μεταφοράς όπλων και πυρομαχικών έχει, επίσης, τονιστεί σε σωρεία αποφάσεων του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινές φυλάκισης για σωρεία αδικημάτων

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Τα στρατόπεδα στήνονται και οι συμμαχίες δοκιμάζονται -Το πολιτικό αυτογκόλ του ΔΗΣΥ- Σε αναζήτηση υποψηφίου το ΑΚΕΛ

Προεδρικές 2028: Τα στρατόπεδα στήνονται και οι συμμαχίες δοκιμάζονται -Το πολιτικό αυτογκόλ του ΔΗΣΥ- Σε αναζήτηση υποψηφίου το ΑΚΕΛ

Η πολιτική σκακιέρα στην Κύπρο έχει αρχίσει να θυμίζει παρτίδα, στην οποία κανείς, δεν θέλει να αποκαλύψει τα χαρτιά του, αλλά όλοι έχουν ήδη αρχίσει να μετρούν τις κινήσεις των αντιπάλων.

BEST OF TOTHEMAONLINE