Ένοχος από το Δικαστήριο για σωρεία αδικημάτων – Άκουσε την ποινή του

Ένοχος από το Δικαστήριο για σωρεία αδικημάτων – Άκουσε την ποινή του

Ένοχος κρίθηκε άνδρας, ο οποίος κατηγορείτο για ελεγχόμενο φάρμακο και ποσότητα κάνναβης που βρέθηκαν στην κατοχή του τον Φεβρουάριο του 2022 στην Επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσής, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε με μεγάλες ποσότητες κάνναβης και σκληρών ναρκωτικών, συγκεκριμένα με κοκαΐνη αλλά και με ποσότητα εκρηκτικών υλών, με σκοπό να τα προμηθεύσει σε άλλο άτομο.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο, η σοβαρότητα των αδικημάτων της παράνομης κατοχής και μεταφοράς όπλων και πυρομαχικών έχει, επίσης, τονιστεί σε σωρεία αποφάσεων του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινές φυλάκισης για σωρεία αδικημάτων

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE