Υπουργικό: Αυτοί διορίστηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΦΑ
Στην απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για διορισμού του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΦΑ, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τους οπαδούς που ενεπλάκησαν στα επεισόδια, ωστόσο το γεγονός ότι τα όσα εκτυλίχθηκαν ήταν σε περιοχές που δεν καλύπτονταν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης δυσκολεύει το έργο τους.
Μέλη των Αρχών μετέβησαν στο σημείο που σημειώθηκαν τα επεισόδια με το πρώτο φως της ημέρας και ξεψαχνίζουν την περιοχή προσπαθώντας να εντοπίσουν το παραμικρό που μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες. Από την περιοχή έχουν περισυλλεχθεί τεκμήρια, ενώ στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται και βίντεο που πιθανόν να οδηγήσει σε πρόσωπα που εμπλέκονταν.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




