Αβέρωφ Νεοφύτου: «Με την ανάπτυξη της οικονομίας μπορούμε να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη»

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Με την ανάπτυξη της οικονομίας μπορούμε να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη»

Είναι μέσα από την ανάπτυξη της Κυπριακής οικονομίας που θα έχουμε τα έσοδα να στηρίξουμε αυτούς που έχουν ανάγκη, έτσι είναι αναγκαίο να δοθούν τα απαραίτητα φορολογικά και άλλα κίνητρα για την ανάπτυξη της, επισημαίνει ο υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σε δηλώσεις του στη διάρκεια επίσκεψης του στην εταιρεία Medochemie που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Αγίου Αθανασίου, ο κ. Νεοφύτου εξήρε το ρόλο της εταιρείας στην Κυπριακή οικονομία. «Πρόκειται για εταιρεία πρότυπο για την Κύπρο του αύριο. Μια Κυπριακή εταιρεία η οποία εξάγει τα προϊόντα της σε 102 χώρες του κόσμου για την υγεία του παγκόσμιου πολίτη».

Ο υποψήφιος πρόεδρος εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της χώρας μας όταν «υπάρχουν επιχειρηματίες τέτοιου βεληνεκούς επειδή έρχονται δύσκολα για το τόπο μας, έρχονται δύσκολα για την ευρωπαϊκή και παγκόσμια οικονομία. Δεν υπάρχει πιο ισχυρό αντίδοτο στις δυσκολίες που έρχονται στο να έχεις μια δυνατή οικονομία».

Επεσήμανε δε ότι μια δυνατή οικονομία προϋποθέτει στήριξη από το Κράτος. «Για να πετύχεις να έχεις μια δυνατή οικονομία χρειάζεται να δίνεις φορολογικά κίνητρα και άλλα κίνητρα σε εταιρείες όπως τη μετοχαιμή για να ενισχύουν τη δραστηριότητα τους. Είναι μέσα από την ανάπτυξη της Κυπριακής οικονομίας που θα έχουμε τα έσοδα να στηρίξουμε αυτούς που έχουν ανάγκη» ανέφερε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Υπόθεση απόπειρας φόνου και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία σε βάρος 35χρονου, από τη Σρι Λάνκα, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι 38χρονο ομοεθνή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE