Στις 24 Οκτωβρίου η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2023

Στις 24 Οκτωβρίου η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2023

Στις 24 Οκτωβρίου αρχίζει στην κοινοβουλευτική επιτροπή Οικονομικών η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2023, δήλωσε η Πρόεδρος της επιτροπής Χριστιάνα Ερωτοκρίτου.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η κ. Ερωτοκρίτου, ο κρατικός προϋπολογισμός θα κατατεθεί επίσημα στη Βουλή την ερχόμενη Πέμπτη.

Η συζήτηση ενώπιον της επιτροπής, είπε, θα ξεκινήσει στις 24 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Δεκεμβρίου από την επιτροπή Οικονομικών. Η επιτροπή θα συνεδριάζει δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και κάθε Παρασκευή.

Βάσει του μέχρι τώρα προγραμματισμού, τον προϋπολογισμό θα παρουσιάσει στην επιτροπή ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης στις 24 Οκτωβρίου, ενώ παραδοσιακά η συζήτηση ολοκληρώνεται με την παρουσία του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας.

Με βάση τον έως τώρα προγραμματισμό, η τριήμερη συνεδρία της Ολομέλειας για την έγκριση του κρατικού προϋπολογισμού έχει καθοριστεί στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE