Άγνωστοι έσπασαν οστεοφυλάκια και άρπαξαν οστά σε νεκροταφείο στην Ελλάδα

 Άγνωστοι έσπασαν οστεοφυλάκια και άρπαξαν οστά σε νεκροταφείο στην Ελλάδα

Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι Ελληνικές Αρχές. Ένα απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε το πρωί της περασμένης Δευτέρας στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι φύλακες διαπίστωσαν ότι τις νυχτερινές ώρες βέβηλοι εισέβαλαν στο χώρο και έσπασαν τουλάχιστον 40 οστεοφυλάκια. Διαπιστώθηκε παράλληλα, ότι από τα οκτώ εξ αυτών έλειπαν τα οστά.


Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές
Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για την περίεργη αυτή υπόθεση, ενώ δύο είναι τα σενάρια: Να θεώρησαν οι δράστες ότι στα συγκεκριμένα οστεοφυλάκια υπήρχαν χρυσά κοσμήματα ή πολύτιμα αντικείμενα.

Το άλλο σενάριο έχει να κάνει με παράξενες τελετές, καθώς ακολουθούσε έκλειψη σελήνης. Στο παρελθόν άλλωστε, κατά τη διάρκεια έκλειψης, έχουν παρατηρηθεί παρόμοια φαινόμενα.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE