Κολωνός: Στην φυλακή και ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων για τον βιασμό της 12χρονης

Κολωνός: Στην φυλακή και ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων για τον βιασμό της 12χρονης

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο 10ος κατηγορούμενος στην φρικιαστική υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο κατηγορούμενος για την υπόθεση του Κολωνού, 43 ετών, ηλεκτρολόγος πλοίων, πήρε το δρόμο για τις φυλακές μετά τη σύντομη απολογία του στην 33η τακτική ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος επέμεινε στην υπερασπιστική γραμμή που έχει εξαρχής χαράξει πως δηλαδή συναντήθηκε τρεις φορές με το ανήλικο κορίτσι, το οποίο νόμιζε ότι ήταν 16 ετών αλλά δεν υπήρξε καμία ερωτική πράξη ενώ ανέφερε πως της έδωσε κάποια χρήματα για να την βοηθήσει.

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE