Βρέθηκε όπλο από ΟΠΕ Λευκωσίας - Απέτρεψαν νέα υπόθεση σχεδιαζόμενης εγκληματικής ενέργειας

Βρέθηκε όπλο από ΟΠΕ Λευκωσίας - Απέτρεψαν νέα υπόθεση σχεδιαζόμενης εγκληματικής ενέργειας

Τα χειρότερα φαίνεται να απέτρεψαν οι Αρχές, καθώς εντοπίστηκε οπλισμός ο οποίος φέρεται να σχετιζεται με νέα υπόθεση σχεδιαζόμενης εγκληματικής ενέργειας.

Ήταν γύρω στις 21:00 το βράδυ Σαββάτου, όταν οι Αρχές έλαβαν πληροφορία, η οποία τους οδήγησε στον εντοπισμό όπλου στο κολυμβητήριο Λακατάμειας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο.

Αμέσως το όπλο παραλήφθηκε από μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας , τα οποία έσπευσαν στο σημείο και στάλθηκε στάλθηκε στα επιστημονικά εργαστήρια της Δύναμης για εξετάσεις και επιπρόσθετα θα περάσει από βαλλιστικό έλεγχο.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανή σχεδιαζόμενη εγκληματική ενέργεια, στις οποίας τα ίχνη βρίσκονται οι Αρχές, ενώ συνεχίζουν οι εξετάσεις και η συλλογή περισσότερων στοιχείων και πληροφοριών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.