Βρέθηκε όπλο από ΟΠΕ Λευκωσίας - Απέτρεψαν νέα υπόθεση σχεδιαζόμενης εγκληματικής ενέργειας

Βρέθηκε όπλο από ΟΠΕ Λευκωσίας - Απέτρεψαν νέα υπόθεση σχεδιαζόμενης εγκληματικής ενέργειας

Τα χειρότερα φαίνεται να απέτρεψαν οι Αρχές, καθώς εντοπίστηκε οπλισμός ο οποίος φέρεται να σχετιζεται με νέα υπόθεση σχεδιαζόμενης εγκληματικής ενέργειας.

Ήταν γύρω στις 21:00 το βράδυ Σαββάτου, όταν οι Αρχές έλαβαν πληροφορία, η οποία τους οδήγησε στον εντοπισμό όπλου στο κολυμβητήριο Λακατάμειας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο.

Αμέσως το όπλο παραλήφθηκε από μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας , τα οποία έσπευσαν στο σημείο και στάλθηκε στάλθηκε στα επιστημονικά εργαστήρια της Δύναμης για εξετάσεις και επιπρόσθετα θα περάσει από βαλλιστικό έλεγχο.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανή σχεδιαζόμενη εγκληματική ενέργεια, στις οποίας τα ίχνη βρίσκονται οι Αρχές, ενώ συνεχίζουν οι εξετάσεις και η συλλογή περισσότερων στοιχείων και πληροφοριών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Αναγκαίος ο διαχωρισμός του ρόλου Γ. Εισαγγελέα για διαφάνεια και λογοδοσία

ΠτΔ: Αναγκαίος ο διαχωρισμός του ρόλου Γ. Εισαγγελέα για διαφάνεια και λογοδοσία

Την αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού του θεσμού του Γενικού Εισαγγελέα, με διαχωρισμό του υφιστάμενου διττού ρόλου του, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στο Ετήσιο Συνέδριο με θέμα «Ιστορική εξέλιξη, Προοπτικές και Προκλήσεις για τον θεσμό του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας».