Δόθηκαν εντολές για διερεύνηση της υπόθεσης του υπαξιωματικού που προκάλεσε οργή κάνοντας ομοφοβικά σχόλια

Δόθηκαν εντολές για διερεύνηση της υπόθεσης του υπαξιωματικού που προκάλεσε οργή κάνοντας ομοφοβικά σχόλια

Δόθηκαν εντολές για διερεύνηση του περιστατικού που αφορά τον υπαξιωματικό της Εθνικής Φρουράς, ο οποίος προκάλεσε οργή και θύμο σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας ομοφοβικά σχόλια.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπ. Άμυνας κ. Ανδρέας Στυλιανού ανέφερε ότι η έρευνα ξεκίνησε από χθες με το που ειδοποιήθηκαν για το συγκεκριμένο βίντεο.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, ο Υπουργός Άμυνας διέταξε τον Αρχηγό και ορίστηκε λειτουργός για να διακριβωθεί τι ακριβώς συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση.  «Εμείς εξετάζουμε το εσωτερικό και την εφαρμογή του εσωτερικού μας κανονισμού και ότι προκύψει θα πάρει το δρόμο του», δήλωσε ο κ. Στυλιανού.  «Εμείς σαν υπουργείο και Εθνική Φρουρά, θέτοντας ως όρο ότι κάνουμε διακρίσεις, θεωρώ ότι είναι ξεκάθαρο το μήνυμα που βγαίνει προς τα έξω», συμπλήρωσε. 

Σχετικά με την ποινή που θα υποβληθεί στον υπαξιωματικό, ο κ. Στυλιανού ανέφερε ότι είναι θέμα και απόφαση της Αστυνομίας.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

Η ομιλία του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, για την επικύρωση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές σηματοδοτεί την είσοδο του κόμματος στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE