ΑΤΑ: Νέα πανσυνδικαλιστική συνάντηση επικύρωσε τις αποφάσεις για αγώνα προς πλήρη αποκατάσταση της

ΑΤΑ: Νέα πανσυνδικαλιστική συνάντηση επικύρωσε τις αποφάσεις για αγώνα προς πλήρη αποκατάσταση της

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, που πραγματοποίησαν την Πέμπτη νέα πανσυνδικαλιστική συνάντηση, επικύρωσαν τις αποφάσεις της 5 Ιανουαρίου, για ενωμένο και καθολικό αγώνα για πλήρη αποκατάσταση της ΑΤΑ.

Νωρίτερα προηγήθηκε κοινή συνάντηση εργοδοτικών και συνδικαλιστικών οργανώσεων, υπό τον Υπουργό Εργασίας, Κυριάκο Κούσιο, ο οποίος δήλωσε ότι θα αποφασίσει για το θέμα την ερχόμενη Τρίτη. Κατά την πανσυνδικαλιστική σύσκεψη έγινε ενημέρωση για την πρωινή συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας.

Σύμφωνα με κοινή τους ανακοίνωση, οι οργανώσεις επαναβεβαίωσαν την αποφασιστικότητα τους για διασφάλιση του θεσμού της ΑΤΑ και της φιλοσοφίας της.

"Αναμένουν ότι ο Υπουργός Εργασίας θα αξιοποιήσει το χρονικό περιθώριο που έχει ο ίδιος καθορίσει, έτσι που να υπάρξει θετική κατάληξη με βάση το γράμμα και το πνεύμα της μεταβατικής συμφωνίας του 2017", αναφέρουν, επικυρώνοντας τις αποφάσεις που λήφθηκαν στην προηγούμενη σύσκεψη, στις 5 Ιανουαρίου, για ενωμένο και καθολικό αγώνα για πλήρη αποκατάσταση της ΑΤΑ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE