ΑΤΑ: Νέα πανσυνδικαλιστική συνάντηση επικύρωσε τις αποφάσεις για αγώνα προς πλήρη αποκατάσταση της

ΑΤΑ: Νέα πανσυνδικαλιστική συνάντηση επικύρωσε τις αποφάσεις για αγώνα προς πλήρη αποκατάσταση της

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, που πραγματοποίησαν την Πέμπτη νέα πανσυνδικαλιστική συνάντηση, επικύρωσαν τις αποφάσεις της 5 Ιανουαρίου, για ενωμένο και καθολικό αγώνα για πλήρη αποκατάσταση της ΑΤΑ.

Νωρίτερα προηγήθηκε κοινή συνάντηση εργοδοτικών και συνδικαλιστικών οργανώσεων, υπό τον Υπουργό Εργασίας, Κυριάκο Κούσιο, ο οποίος δήλωσε ότι θα αποφασίσει για το θέμα την ερχόμενη Τρίτη. Κατά την πανσυνδικαλιστική σύσκεψη έγινε ενημέρωση για την πρωινή συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας.

Σύμφωνα με κοινή τους ανακοίνωση, οι οργανώσεις επαναβεβαίωσαν την αποφασιστικότητα τους για διασφάλιση του θεσμού της ΑΤΑ και της φιλοσοφίας της.

"Αναμένουν ότι ο Υπουργός Εργασίας θα αξιοποιήσει το χρονικό περιθώριο που έχει ο ίδιος καθορίσει, έτσι που να υπάρξει θετική κατάληξη με βάση το γράμμα και το πνεύμα της μεταβατικής συμφωνίας του 2017", αναφέρουν, επικυρώνοντας τις αποφάσεις που λήφθηκαν στην προηγούμενη σύσκεψη, στις 5 Ιανουαρίου, για ενωμένο και καθολικό αγώνα για πλήρη αποκατάσταση της ΑΤΑ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λεμεσός: Φόνος ο θάνατος της 30χρονης - Χειροπέδες σε τρεις γυναίκες - Τα στοιχεία της στη δημοσιότητα

Λεμεσός: Φόνος ο θάνατος της 30χρονης - Χειροπέδες σε τρεις γυναίκες - Τα στοιχεία της στη δημοσιότητα

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διαπράχθηκε σήμερα το πρωί στη Λεμεσό με θύμα την VICTORY OSARUMEN THOMPSON, 30 ετών από τη Νιγηρία.