LIKE ONLINE

Αθλητικά παπούτσια βγαλμένα από... εκτυπωτή - Δυναμική συνεργασία Reebok και HP - Δείτε βίντεο

Αθλητικά παπούτσια βγαλμένα από... εκτυπωτή - Δυναμική συνεργασία Reebok και HP - Δείτε βίντεο

Αθλητικά παπούτσια από τρισδιάστατο εκτυπωτή, με αυλακωτές σόλες, φορούσαν τα μοντέλα στο show της τελευταίας ανδρικής κολεξιόν του ολλανδικού οίκου μόδας Botter.

Τα υποδήματα δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τη Reebok και κατασκευάστηκαν από την εταιρεία HP στη Βαρκελώνη χρησιμοποιώντας τρισδιάστατο εκτυπωτή Multi Jet Fusion.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dezeen (@dezeen)

Το Reebok x Botter Sneaker έρχεται σε συμπαγές χρώμα ή σε διαβαθμίσεις δύο αποχρώσεων. Πηγή έμπνευσης για τη χοντρή, αυλακωτή σόλα του ήταν το κοχύλι πορφύρα (σ.σ. το κοχύλι της οικογένειας murex από το οποίο αντλείται και η βαφή). Κάθε υπόδημα είχε ζωγραφιστεί στο χέρι με χρώματα για να δένει με τους ναυτικούς τόνους και τόνους κοραλλιών που χαρακτήριζαν την κολεξιόν AW23 του Botter.

«Το ντιζάιν άρχισε με μια δομή που μιμείτο την ανάπτυξη των κοχυλιών» είπαν από τον Botter. «Καταλήξαμε στο κοχύλι πορφύρα, όσον αφορά την τελική σχεδιαστική έμπνευση. Μας άρεσε το ότι ήταν ένα αντικείμενο που η θεά Αφροδίτη χρησιμοποιούσε για να χτενίζει την κόμη της» πρόσθεσαν.

Πηγή: skai.gr/ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξω Φρενών υποψήφιος για πρόσληψη στην Πυροσβεστική – Όσα καταγγέλει στο ThemaOnline

Προεδρία ΔΗΣΥ: Υπεβαλε επίσημα υποψηφιότητα ο Δημήτρης Δημητρίου - Βίντεο

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων στα ταμεία των καταστημάτων - Καταγγελία για μηδενικό έλεγχο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top