LIFESTYLE

Μάγκι Ρότζερς: Συχνότερες οι κρίσεις πανικού σε συναυλίες μετά τον κορωνοϊό

Μάγκι Ρότζερς: Συχνότερες οι κρίσεις πανικού σε συναυλίες μετά τον κορωνοϊό

Η τραγουδίστρια Μάγκι Ρότζερς λέει ότι βλέπει περισσότερους ανθρώπους να λιποθυμούν και να παθαίνουν κρίσεις πανικού στις συναυλίες της.

Η Αμερικανίδα καλλιτέχνης δήλωσε στο BBC ότι αυτό οφείλεται στο ότι οι άνθρωποι ήταν μακριά από πλήθη και συναυλίες για μεγάλο χρονικό διάστημα τον καιρό της πανδημίας του κορονοϊού.


Σε ανάρτησή της στο Instagram, ζήτησε από τους θαυμαστές της να πίνουν υγρά και να προσέχουν τους άλλους γύρω τους.

Η θεραπεύτρια άγχους Άντζελα ΜακΜίλαν τόνισε στο BBC ότι δεν εκπλήσσεται που οι άνθρωποι μπορεί να δυσκολεύονται να βγαίνουν ξανά έξω. «Νομίζω ότι τα lockdown δημιούργησαν μια κατάσταση που οι άνθρωποι ήταν στο σπίτι, δεν ήταν περιτριγυρισμένοι από πολλούς ανθρώπους» πρόσθεσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Υπήρχε πολύς φόβος και άγχος γύρω από την επαφή με άλλα ανθρώπινα όντα όταν υπήρχε πρόσβαση σε δυνατούς θορύβους ή μουσική» σημείωσε.

«Δεν μπορούσαμε να τραγουδήσουμε την αγαπημένη μας μουσική, δεν μπορούσαμε να χορέψουμε με άλλους ανθρώπους» ανέφερε η Μάγκι Ρότζερς. «Και νομίζω ότι μπορεί ακόμα να προκαλεί λίγο σοκ και έκπληξη για μερικούς ανθρώπους» είπε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maggie Rogers (@maggierogers)

Στην ανάρτησή της στο Instagram, η Μάγκι Ρότζερς προσφέρει συμβουλές στους θαυμαστές της για να παραμείνουν ασφαλείς στις συναυλίες της. Η Άντζελα ΜακΜίλαν έχει επίσης συμβουλές για άτομα που ακόμα προσπαθούν να συνηθίσουν να βγαίνουν τακτικά.

«Νομίζω ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που λέω στους ανθρώπους είναι “να κάνεις πράγματα με τον δικό σου ρυθμό”» ανέφερε.

«Ακριβώς επειδή οι φίλοι σου βγαίνουν έξω κάθε μέρα ή κάνουν πολλά πράγματα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνεις με τον ίδιο ρυθμό με εκείνους» τόνισε.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top