Τραγωδία στη Γαλλία - Μαθητής λυκείου έσφαξε την καθηγήτρια των Ισπανικών

Τραγωδία στη Γαλλία - Μαθητής λυκείου έσφαξε την καθηγήτρια των Ισπανικών

Καθηγήτρια μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από μαθητή σε λύκειο στη Γαλλία. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο στη γαλλική πόλη Saint-Jean-de-Luz.

Όπως μετέδωσε το BBC, ο δράστης μαθητής λυκείου στη Γαλλία έσφαξε την καθηγήτρια των Ισπανικών σε σχολείο στο Saint-Jean-de-Luz.

Ο τοπικός εισαγγελέας Jerome Bourrier επιβεβαίωσε την επίθεση στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι το τραγικό συμβάν έγινε μέσα στην τάξη!

Οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο με τον τοπικό εισαγγελέα.

Ο μαθητής συνελήφθη.

Η άτυχη εκπαιδευτικός ήταν γύρω στα πενήντα και όταν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο ξεψυχούσε, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η γαλλική εφημερίδα «Sud Ouest» ανέφερε ότι ο δράστης μπήκε στην τάξη, ενώ η καθηγήτρια έκανε μάθημα και της επιτέθηκε.

Ο Γάλλος υπουργός Παιδείας πηγαίνει στο Σεν Ζαν ντε Λουζ

Πηγή: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE