Νίκος Χριστοδουλίδης: Καταδικάζει την επίθεση σε εκδήλωση της Accept – ΛΟΑΤΚΙ Κύπρου - Η Αστυνομία έχει ήδη αρχίσει τη διερεύνηση

Νίκος Χριστοδουλίδης: Καταδικάζει την επίθεση σε εκδήλωση της Accept – ΛΟΑΤΚΙ Κύπρου - Η Αστυνομία έχει ήδη αρχίσει τη διερεύνηση

Ο εκλελεγμένος πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση κουκουλοφόρων στη διάρκεια εκδήλωσης της οργάνωσης Accept – ΛΟΑΤΚΙ Κύπρου στο ΤΕΠΑΚ.

Ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της διαφορετικότητας και της αξιοπρέπειας όλων ανεξαιρέτως των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτα σε δημοκρατικό κράτος.

Επικεντρωνόμαστε αποφασιστικά στην προσπάθεια για άρση όλων των διακρίσεων που περιορίζουν δικαιώματα πολιτών ή προκαλούν ανισότητες και στηρίζουμε το δικαίωμα στην ελεύθερη επιλογή, ως δημοκρατική κατάκτηση.

Πράξεις βίας, όπως αυτές που έλαβαν χώρα στο ΤΕΠΑΚ δεν είναι αποδεκτές και είναι καταδικαστέες. Η Αστυνομία έχει ήδη αρχίσει τη διερεύνηση του περιστατικού και αναμένουμε πολύ σύντομα να υπάρξει αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νεκρός άνδρας σε χωράφι - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Νεκρός άνδρας σε χωράφι - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 12.30π.μ. εντοπίστηκε νεκρός άνδρας, σε χωράφι στην περιοχή Σιάς.