ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τρομοκρατούν» ηλικιωμένους στην Κλήρου - «Δεν μπορούν να κουμαντάρουν τα κοπελλούθκια τους»

«Τρομοκρατούν» ηλικιωμένους στην Κλήρου - «Δεν μπορούν να κουμαντάρουν τα κοπελλούθκια τους»

«Φωνάζουν» οι κάτοικοι της Κλήρου, αφού πέφτουν θύματα ανάρμοστης συμπεριφοράς από ανήλικα πρόσωπα, τα οποία βρίζουν, κοροϊδεύουν και χλευάζουν τους κατοίκους σε σημείο που τρομοκρατούν και ηλικιωμένους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, στο συγκεκριμένο γεγονός αναφέρθηκε και ο πρώην Δήμαρχος Στροβόλου, κ. Σάββας Ηλιοφώτου, ο οποίος είχε κάνει λόγο για «τρομοκρατία» ενώ σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε πως, «η Αστυνομία σύμφωνα με κατοίκους, είχε ενημερωθεί από καιρό απλά δεν έκανε τίποτα! Η καταγγελία δεν έγινε Κυριακή πρωί και ας μην προσπαθούν να υποβαθμίσουν το πρόβλημα. Απόδειξη το ότι σε λίγες ώρες, χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο, κάλεσε νεαρούς για συστάσεις. Που τους ήξερε; Γιατί δεν τους κάλεσε προηγουμένως; Έπρεπε να φθάσει το πρόβλημα στο απροχώρητο; Το θέμα είναι γιατί σε μια μικρή κοινότητα με αστυνομικό σταθμό θα πρέπει να τους κράξεις δημόσια για να κινηθούν. Νομίζει η Αστυνομία ότι με συστάσεις σε εφήβους θα λύσει το πρόβλημα; Οψόμεθα».

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει γίνει μια καταγγελία περί του θέματος στις 19 Φεβρουαρίου 2023.

Παράλληλα, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι», επηρεαζόμενος κάτοικος περιέγραψε τα έκτροπα που διαδραματίζονται στην περιοχή εδώ και δύο χρόνια από την «Τρομοκρατική Οργάνωση Κλήρου – ΤΟΚ», όπως αποκαλούνται.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ξεκινούν από βρισιές, κοροϊδίες, πετούν λεμόνια, αυγά, χτυπούν τις πόρτες η ώρα δύο και τρείς τα ξημερώματα μέχρι να σε αναγκάσουν να βγεις έξω, μπογιάτισμα αυτοκινήτων, διάρρηξη και κατάληψη ακατοίκητου σπιτιού».

Τα θύματα όπως είπε, «είναι άτομα μεγάλης ηλικίας, πάνω από 90 χρονών. Είναι ανελέητοι», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι, «ο πυρήνας είναι 5-6 άτομα, όμως υπάρχει μεγαλύτερη ομάδα πίσω τους. Είναι παιδιά 14-16 ετών που δρουν ανεξάρτητα αλλά σε ομάδες και αυτοαποκαλούνται ΤΟΚ: Τρομοκρατική Οργάνωση Κλήρου. Το γράφουν ακόμη και πάνω σε τοίχους».

«Ο Κοινοτάρχης προσπαθεί με φιλικές συζητήσεις με τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους για να αλλάξει η κατάσταση αλλά με ελάχιστα αποτελέσματα, περίπου δύο με τρεις μήνες ανακωχή. Η Αστυνομία ενδιαφέρεται ναι μεν αλλά, δεν μπορεί να επέμβει χωρίς καταγγελία και χωρίς συγκεκριμένα ονόματα», τόνισε.

«Η Αστυνομία κάλεσε τους γονείς όπως και τα παιδιά αλλά, χανόμαστε στη μετάφραση. Οι γονείς είναι εμφανές ότι, δεν μπορούν να κουμαντάρουν τα κοπελλούθκια τους», είπε καταληκτικά.

Δείτε βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top