Σταμάτησαν οι έρευνες λόγω του σκότους στην Ελλάδα, θα επαναληφθούν αύριο με το πρώτο φως της ημέρας

Σταμάτησαν οι έρευνες λόγω του σκότους στην Ελλάδα, θα επαναληφθούν αύριο με το πρώτο φως της ημέρας

Λίγα λεπτά πριν τις 7.00 το απόγευμα της Τετάρτης σταμάτησαν οι έρευνες των σωστικών συνεργείων στα Τέμπη λόγω του σκότους. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η απόφαση αυτή κρίθηκε επιβεβλημένη επειδή δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσουν με ασφάλεια τα γερανοφόρα που απομακρύνουν τις άμορφες μάζες των σιδερικών από το σημείο της σύγκρουσης.

Οι έρευνες των διασωστών αναμένεται να επαναληφθούν αύριο νωρίς το πρωί - με το πρώτο φως - και όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες θα επικεντρωθούν πίσω και κάτω από το βαγόνι 3 της επιβατικής αμαξοστοιχίας.

Από το πρωί σήμερα δεκάδες διασώστες, πυροσβέστες και ειδικοί τεχνικοί έκοβαν τις λαμαρίνες για να μπορέσουν να κάνουν αποκόλληση των τμημάτων, και να τα απομακρύνουν με την βοήθεια γιγαντιαίων γερανών από το σημείο έτσι ώστε οι πυροσβέστες να προχωρήσουν περισσότερο στο εσωτερικό των βαγονιών.

Υπάρχουν μέταλλα που έχουν λιώσει και παντού βρίσκονται διάσπαρτα μεταλλικά αντικείμενα και εξοπλισμός από την σφοδρή σύγκρουση της επιβατικής και της εμπορικής αμαξοστοιχίας.

Επι τόπου βρίσκονται πολλά ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με διασώστες που συνδράμουν στις προσπάθειες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε καραντίνα όλη η Κύπρος λόγω αφθώδους πυρετού – Απαγόρευση μετακινήσεων ζώων και ζωοτροφών

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε καραντίνα όλη η Κύπρος λόγω αφθώδους πυρετού – Απαγόρευση μετακινήσεων ζώων και ζωοτροφών

Απαγορεύονται, ανά το παγκύπριο, οι όποιες μετακινήσεις ζώων και ζωοτροφών, περιλαμβανομένης της βόσκησης εκτός των κτηνοτροφικών υποστατικών, σύμφωνα με ανακοίνωση των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE