ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άλλη μια κοπέλα Κυπριακής καταγωγής στην μαύρη λίστα των θυμάτων του τρένου - Θλίψη για την 24χρονη Δήμητρα

Άλλη μια κοπέλα Κυπριακής καταγωγής στην μαύρη λίστα των θυμάτων του τρένου - Θλίψη για την 24χρονη Δήμητρα

Ακόμα μια νέα κοπέλα Κυπριακής καταγωγής περιλαμβάνεται στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων του φοβερού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφοριες του ΡΙΚ, πρόκειται για την 24xρονη Δήμητρα Καπετάνιου η οποία βρισκόταν στο πρώτο βαγόνι του τρένου και ήταν στην λίστα με τους αγνοούμενους της τραγωδίας, ενώ η σορός της ταυτοποιήθηκε με την μέθοδο DNA.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσαν οι προξενικές αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα διευκρινίζοντας ότι η άτυχη κοπέλα δεν ήταν Κύπρια υπήκοος και δεν ζητήθηκε η συνδρομή της Δημοκρατίας.

Ο πατέρας της 24χρονης, Κλεάνθης Καπετάνιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αναρίτα της Πάφου και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Θεσσαλονίκη πριν από τριάντα περίπου χρόνια.

Η 24χρονη ήταν φοιτήτρια του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, το οποίο θρηνεί την απώλεια ενός μέλους της.

«Η Φοιτήτρια του Τμήματος Νηπιαγωγών Δήμητρα Καπετάνιου, από τη Θεσσαλονίκη, που αποφοίτησε πρόσφατα, αγαπημένο πρόσωπο, δικό μας παιδί, ήταν αγνοούμενη στο πρώτο βαγόνι του τρένου, στα Τέμπη!

Κατά την ορκομωσία του έτους της, τον περασμένο Ιούνιο, διάβασε τον όρκο.

Καλό, γλυκό κορίτσι, που μόλις ξεκίνησε την ζωή της. Καλό ταξίδι Δήμητρα! Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top